Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

KUNSTKafé met Elly Waterman

publicatiedatum: wo 30 januari 2019

KUNSTaandenRIJN organiseert op 4 februari 2019 een (gratis) KUNSTKafé bij de Tafel van Twaalf, Gebroeders Grimmkade 57 in Woerden. Tijdens dit KUNSTKafé houdt Elly Waterman een inleiding over perspectief. Na deze inleiding en een kopje koffie kunt u in ons KUNSTKafé uw collega schilders ontmoeten en met hen ervaringen en informatie uitwisselen

 

De lezing zal ingaan op verschillende vragen die bij kunstenaars leven, zoals “hoe hoog is de horizon?” en “hoeveel verdwijnpunten heb je nodig?”.

Dit alles geïllustreerd met voorbeelden uit de geschiedenis van de schilderkunst. Maar ook geeft Elly praktische tips voor kunstenaars.

Na deze inleiding en een kopje koffie kunt u in ons KUNSTKafé uw collega schilders ontmoeten op een en ongedwongen manier. U kunt namelijk ook uw eigen schilderij meenemen om daarover in gesprek te gaan met anderen. Er is dus gelegenheid voor wie dat wil om schilderijen van u en van de andere gasten nader te bekijken.

De avond eindigt met gezellig samenzijn en napraten.  Consumpties zoals koffie, thee, fris en wijn zijn voor 2 euro verkrijgbaar aan de bar.

Het KUNSTKafé is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de onkosten van de gastspreker wordt op prijs gesteld.


Meer informatie: