Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Andere Woning?

publicatiedatum: wo 23 januari 2019

Wilt u een andere woning, maar ziet u door de bomen het bos niet meer op de woningmarkt? Op woensdagavond 6 februari organiseert Floqz (platform voor woningzoekenden) een WoonEvent, in samenwerking met de provincie Utrecht, de gemeente Woerden, woningcorporatie GroenWest en partijen zoals makelaars en hypotheekadviseurs.

 

Het WoonEvent helpt u verder!

Het evenement vindt plaats in:

"De kapel" naast verpleeghuis Weddesteyn (Utrechtsestraatweg 50 in Woerden) en duurt van 19.30 tot 21.30 uur.

 

Het WoonEvent richt zich op woningzoekenden van alle leeftijden in het bijzonder met een jaarinkomen onder de €60.000,-. Meld u snel aan, want er is beperkt ruimte.

 

Waarom een WoonEvent voor u?

U bent op zoek naar andere woonruimte en bent de mogelijkheden aan het bekijken. Het WoonEvent biedt u dan een ontmoetingsplek, om inspiratie op te doen en vragen te stellen:
- welke woonwensen heb ik/wat wil ik?
- welke financiële mogelijkheden heb ik?
- welke regelgeving geldt er in de huur- en in de koopsector?
- is verhuizen naar een bestaande woning beter, of wordt het nieuwbouw?
- welke andere soorten woonvormen zijn er?
- kan ik samen met andere woningzoekenden iets opstarten?
- welke beschikbare woningen zijn er en waar vind ik ze?


Wat gaat u doen op het WoonEvent?

Tijdens het WoonEvent staat uw woonvraag centraal. Specialisten staan voor u klaar om uw woonvraag zo goed mogelijk te beantwoorden. In een ontspannen setting aan tafels kijken zij met u naar oplossingen. Welke oplossingen zien deze partijen voor u, vanuit hun vakgebied? Daarnaast is er een ruimte waarin u samen op zoek gaat naar onbekendere oplossingen. Op ideeën komen waar u nog niet eerder aan heeft gedacht. U ontmoet andere woningzoekenden en kunt inspiratie opdoen over minder voor de hand liggende vormen van wonen. Concepten als woningdelen, tiny house en woongroepen worden hier besproken.

 

Wethouder Tymon de Weger (Wonen): "Hebt u woonvragen, dan kan ik het WoonEvent zeker aanbevelen. U krijgt de juiste specialist te spreken of komt in contact met gelijkgestemde woningzoekenden. In slechts twee uur krijgt u uitgebreide informatie om uw keuze te kunnen maken op de woningmarkt. Erg efficiënt, leuk en inspirerend!"

 

Aanmelden kan via https://floqz.nl/geplande-woonevents/. Wees er op tijd bij, want vol is vol.