Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Vriendschap met Koffieconcert

publicatiedatum: do 10 januari 2019

Harmonie De Vriendschap opent het muziekjaar 2019, bij Van Rossum aan het kerkplein ( in het oude Arsenaal) met een sfeervol programma wat geheel in het teken staat van de filmmuziek. Op 20 januari om 12.00h. voert het Harmonieorkest een gevarieerd programma voor u uit, waarin bijvoorbeeld Cavalerie Lègere van Franz von Suppé, en van SF en westernfilms is opgenomen.

 

Cavalerie Lègere; Deze uit twee delen stammende operette is voor het eerst uitgevoerd in 1866. Verder mag natuurlijk Ennio Morricone niet ontbreken. Het Moment for Morricone bevat verschillende thema's uit 'Once Upon a Time in the West' en uit 'The Good, the Bad and the Ugly'.

 

 

Verder komt muziek uit de Star Wars Saga aan bod en ook het aardige Taste of Ireland. Niet alles zullen we op voorhand vertellen, maar zeker zal ook Mancini aan bod komen , de Amerikaanse componist van filmmuziek die wereldberoemd werd met zijn Pink Panther filmthema.

 

Kortom een boeiend programma wat op 20 januari ten gehore wordt gebracht. Het koffieconcert vindt plaats bij Van Rossum aan het Kerkplein in Woerden en zoals gebruikelijk is de toegang vrij.