Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Mantelmeeuw op zoek naar vrijwilligers

publicatiedatum: zo 13 januari 2019

Wie graag iets waardevols wil betekenen voor mensen in de laatste fase van hun leven is welkom als vrijwilliger bij De Mantelmeeuw (hospice en terminale thuiszorg). Stichting De Mantelmeeuw is op zoek naar vrijwilligers die – na een training – mensen die gaan sterven en hun familie op een goede manier kunnen ondersteunen.

 

Dat kan bij mensen thuis, in verpleeghuizen of in het hospice aan de Meeuwenlaan.
Vrijwilligers (m/v) hoeven geen speciale vooropleiding te hebben. Wel wordt van de vrijwilliger verwacht dat hij of zij deelneemt aan een introductiecursus.
Op dinsdag 5 februari 2019 start een nieuwe introductiecursus. Daarin worden vrijwilligers wegwijs gemaakt in het zinvolle werk voor De Mantelmeeuw, een instelling die voor haar zorg aan mensen in de laatste fase afhankelijk is van vrijwilligers.
Op dinsdag 15 januari a.s. om 19.30 uur is er een informatieavond voor geïnteresseerden. Wie zich wil aanmelden kan contact opnemen met een van de coördinatoren via 0348-423784. Dat kan ook door per mail een verzoek om meer informatie te sturen naar coordinator@demantelmeeuw.nl.
Informatie over De Mantelmeeuw is ook te vinden op de website, www.demantelmeeuw.nl