Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Workshop engelen maken van wol

publicatiedatum: do 10 januari 2019

Op dinsdag 15 januari 2019 is er in Inloophuis ‘Leven met kanker’ om 10.00 uur een creatieve workshop van Manuela de Greef die gasten leert engelen van wol te maken. De wol engelen komen uit de antroposofie en de natuurlijke materialen die ze gebruikt zijn bijvoorbeeld meriniwol en wolvilt.

 

“De engelen hebben geen gezicht omdat op deze manier de fantasie aangesproken wordt,” aldus Manuela die de engelen op haar gevoel maakt voor iemand die ziek is of hulp nodig heeft of zomaar. “Dan zie ik haar als beschermengel.”

Manuela is in het dagelijks leven welzijnsgastvrouw met dementerende ouderen bij Aafje en doet geregeld een creatieve activiteit om deze bewoners de broodnodige aandacht te geven en te activeren. “Heel dankbaar werk als je de bewoners ziet genieten.” Ze is haar hele leven al creatief met tekenen/schilderen, haken, mozaïeken, en gaf regelmatig workshops, onder andere mozaïeken, dotpainting en droomvangers maken.

 

Aanmelden is niet nodig voor deze workshop. Aanvang 10.00 uur, vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar.

Meer informatie via telefoon (06-14004496), per email (info@inloophuislevenmetkanker.nl ) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).