Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Uw boek in de BieB

publicatiedatum: wo 9 januari 2019

Iedereen die een boek gepubliceerd heeft en in Woerden, Harmelen, Kamerik, Zegveld, Oudewater, Montfoort of Linschoten woont, geboren is dan wel het grootste deel van jeugd heeft doorgebracht, kan één titel (ter schenking) aanbieden om in de collectie van Bibliotheek Het Groene Hart te worden opgenomen.

 

De aard van de publicatie is ondergeschikt. Kinderboeken, proza, poëzie, informatieve publicaties komen allemaal voor opname in aanmerking. Beeld- en geluidspublicaties kunnen onder dezelfde condities in de collectie worden opgenomen. Hierbij kunt u denken aan illustratoren, muzikanten, filmers.

 

Auteurs die in Het Groene Hart zijn geboren, blijven ten allen tijde met hun titel in de collectie. Auteurs die in Het Groene Hart wonen, blijven met hun publicatie in de collectie totdat zij verhuizen naar een plaats buiten ons werkgebied. Auteurs die zich een Het Groene Hart auteur voelen omdat zij hun jeugd hier hebben doorgebracht, nemen we graag op in de collectie.

 

Ook afgelopen jaar hebben we verschillende boeken aangeboden gekregen ter opname in de collectie van Bibliotheek Het Groene Hart. Zo hebben we o.a. boeken gekregen van:

  • Leo van der Meer
  • Anja Adams
  • Sander Goethals
  • Marijke Abbink
  • Patrick van Schaik

 

Ook een boek?
Wij maken graag ruimte op de boekenplank voor een boek van een lokale schrijver. Woont of werkt u in de gemeente Woerden, Oudewater of Montfoort? Ook voor uw boek ruimen we graag een plekje in.

 

HIER alle info