Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Gastvrouwen/heren gezocht.

publicatiedatum: ma 24 december 2018

In de de Bibliotheek van Harmelen kun je van alles, zoals lenen van boeken en andere materialen, gezellig een tijdschrift of krant lezen, surven op internet. Maar dat kan alleen als er voldoende vrijwilligers zijn, daarom zijn ze op zoek naar vrijwilligers die willen helpen voor 1 of 2 ochtenden in de week.

 

Gastvrouw/ Gastheer  Bibliotheek Harmelen

 

De functie:
Je ontvangt klanten en zorgt dat zij zich welkom voelen. Je ondersteunt bij het gebruik van de zelfbedienings-apparatuur en maakt hen wegwijs in het gebruik van de digitale catalogus en Mijn Menu. Je beantwoordt vragen rondom uitlenen en verwijst klanten door. Daarnaast ruim je de ingeleverde materialen op, zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze collectie en een plezierige sfeer in de Bibliotheek.
Bibliotheek Harmelen is gevestigd in het Dorpshuis Harmelen. Vrijwilligers van de Bibliotheek werken nauw samen met vrijwilligers van het Dorpshuis.

 

Wij vragen:
Wij zijn op zoek naar enthousiaste personen met een klantgerichte instelling. Je bent teamgericht, flexibel en accuraat. Je legt gemakkelijk contact en staat open voor anderen, je hebt affiniteit met de Bibliotheek en ervaring met computers.
We verwachten uiteraard niet dat je al meteen als een volleerde collega mee kunt draaien, maar bereidheid om te leren is essentieel.

 

Wij bieden:
Een leuke en zelfstandige functie in een klein team en een vrijwilligerscontract bij de Bibliotheek.
Tijdsbesteding: minimaal 4 uur per week.
Enthousiast of wil je eerst meer informatie?
Neem contact op met Lizet Wolters: lizet@regiobibliotheekhetgroenehart.nl.

 

Klik hier voor meer info, openingtijden enz,.