Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

OBK bakt weer oliebollen!

publicatiedatum: vr 14 december 2018

Met Oud- en Nieuwjaar in het vooruitzicht gaat Muziekvereniging Oefening Baart Kunst uit Driebruggen traditiegetrouw weer oliebollen bakken op Oudjaarsdag. Niet alleen zijn bij de vereniging oliebollen te koop maar ook de liefhebbers van een heerlijke appelbeignet kunnen ruimschoots aan hun trekken komen.

 

Heuse bakkerij

Op 31 december is de kas van Piet van Eijk aan het Hoogeind in een heuse bakkerij omgetoverd waar de heerlijke baksels worden vervaardigd om uw Oud- en Nieuwviering nog meer te  veraangenamen!

Binnenkort worden “de wijken gelopen” door de leden van OBK. U kunt dan uw bestelling plaatsen voor de oliebollen en/of de appelbeignets. Op Oudejaarsdag worden ze dan bij u thuis bezorgd.
Ook kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven, mocht u niet thuis zijn geweest toen er iemand met de lijst was langs geweest.
U kunt bellen met de familie Hoogendoorn tel: 0348- 501473 of  Gea van Esschoten tel: 0348-501806.
Maar u kunt ook een mail sturen naar: obk-driebruggen@live.nl 

 

Winterconcert

Zelfs op het Winterconcert van OBK en Caecilia op vrijdagavond 21 december in het Evertshuis te Bodegraven hangt er een bestellijst mocht u nog om welke reden ook geen bestelling hebben geplaatst!

De kosten voor een zak van 8 oliebollen bedraagt €5,- en de appelbeignets 5 stuks voor €6,-

 

OBK wenst u alvast hele prettige feestdagen toe, wellicht tot ziens bij het Winterconcert in Bodegraven en de allerbeste wensen voor 2019!

https://nl-nl.facebook.com/OBKDriebruggen