Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Aftrap actie Kerstwens Woerden in Inloophuis

publicatiedatum: ma 10 december 2018

Heeft u ook een wens voor een ander? Voor iemand die altijd klaar staat voor anderen en het verdient zelf eens verwend te worden? Woensdag 12 december om 10.00 uur vindt de aftrap plaats van de actie Kerstwens Woerden in Inloophuis ‘Leven met kanker’.

 

Gasten van het Inloophuis maken op die ochtend samen met wethouder George Becht en Kerstwens Woerden kerststukjes. Wie weet komt dankzij uw wens voor een ander zo’n stukje op een welverdiende plaats. De gasten van het Inloophuis willen hiermee iets terug doen voor een ander. Zij maken meestal een mooie bloemstukjes voor zichzelf met materialen die het Inloophuis ‘Leven met kanker’ dankzij sponsors, donateurs en giften gekocht kunnen worden.

 

 

 

 

Overhandiging cheque
Bijzonder is dat op deze dag Patrick van Schaik een cheque komt aanbieden aan het Inloophuis. Patrick schreef het boek ‘Hersenkreukels’ over de diagnose borstkanker van zijn vrouw in 2013 en de diagnose hersentumor in 2014 bij hemzelf. Over alles wat er vervolgens gebeurt, hoe dit voelt, hoe zij en hun kinderen hiermee omgaan, schreef hij dit lijvige boek. Eind november overhandigde hij al een cheque aan Stichting STOPhersentumoren, en hij wil ook graag het Inloophuis een bedrag overhandigen, waardoor er weer nieuwe materialen aangeschaft kunnen worden.

 

Allerlei wensen mogelijk
Behalve kerststukjes zijn er ook andere kerstwensen mogelijk want elk jaar worden er zo’n 100 wensen ingediend. Dankzij betrokken Woerdense ondernemers lukt het om tientallen wensen in te willigen. Misschien wenst u iets voor iemand die het nodig heeft omdat hij een moeilijke tijd doormaakt.

Uw wens kan iets speciaals zijn of juist iets heel gewoons omdat dat voor hem/haar niet vanzelfsprekend is.

Met uw wens bevordert u het welzijn van anderen, via Kerstwens Woerden.

Flyer

Op veel plaatsen in Harmelen, Kamerik, Woerden en Zegveld vindt u de flyer Kerstwens Woerden.
U vult uw wens voor een ander in en laat de flyer achter bij de winkelier of deponeert uw wens in een van de zeven inzamelbakken bij de ijsbaan, de Bosrand, de Jumbo-winkels, Emté Harmelen of Ferm Werk. Digitaal indienen kan ook via kerstwenswoerden@gmail.com of www.kerstwenswoerden.nl. Dat kan tot eind december.