Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Amici del Canto in de BieB

publicatiedatum: di 11 december 2018

Morgen woensdag 12 december komt het koor Amici del Canto uit Bodegraven zingen onder de kerstboom in Bibliotheek Woerden. Vanaf 14:30 bent u van harte welkom voor een kopje thee of koffie, om 15:30 start het koor. En wie wil, kan met elkaar in gesprek over zijn/haar kerstwens, een waardevolle herinnering of kerstgedachte. De toegang is gratis.

 

Wanneer u wel wilt komen, maar geen vervoer heeft of kunt regelen, dan kunt u contact opnemen met Graag Gedaan via 0348-421101, elke werkdag tussen 9:00 en 10:30 uur.

 

Voor wie heeft u een kerstwens?

In Bibliotheek Woerden komt een ‘Joris Kerstboom’ en is er ruimte voor uw kerstwens; de Bibliotheek zorgt voor kerstballen en kaartjes om uw wens een mooie plek in de boom te geven. Vandaag 11 december wordt de kerstboom versierd en deze staat tot in het nieuwe jaar.

 

Amici del Canto

Het is het oudste niet kerkelijk georiënteerde koor in Bodegraven opgericht op 13 februari in 1913 onder de naam Zanglust.
Het huidige repertoire van Amici del Canto bestaat voornamelijk uit volkse liederen van de 16e, 17e en 18e eeuw uit diverse landen dus ook in verschillende talen gezongen.


Daarnaast worden klassieke liederen/koorwerken niet geschuwd. Zo zal tijdens ons jubileumconcert (105 jarig bestaan) op 11 november 2018 werken van Fauré, Mozart, Mendelssohn en Rheinberger worden uitgevoerd.