Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Nieuwe en oude evenementen in 2019

publicatiedatum: vr 7 december 2018

De evenementenkalender 2019 van de gemeente Woerden is bekend gemaakt, hierop staan alle bekende enevenementen ALS die al vergunning bij de gemeente hebben aangevraagd. En dan nog kan het zijn dat een evenement NIET DOORGAAT. De gemeente stelt eisen aan het geven van een vergunning, voldoe je niet aan de eisen GEEN VERGUNNING.

 

Ook als e.e.a financieel of organisatorisch niet rondkomt kan het mogelijk zijn dat de aanvraag ingetrokken wordt. Kijk daarom goed naar onze agenda. Staat er een * voor de titel is OF nog niet alles bekend OF er is NOG geen vergunning verleend.

 

Er zijn een aantal nieuwe, potentieel leuke feestjes! zoals:

  • 7 t/m 10 april 2019 het Opera Viva Festival van Het Klooster een bijzonder festival voor iedereen die van muziek en opera houdt. met professionele optredens, amateur optredens, kidsworkshops, lezingen, documentaires, culinaire melodieën en meer. Je kunt ook zelf meedoen in de traditionele opera productie van Opera Viva.
  • 12 t/m 15 juli 2019 het Toost Foodtruck Festival op het Exercitieveld. Toost wordt in meerdere steden in Nederland georganiseerd en hoopt in 2019 voor het eerst naar Woerden te komen.
  • Zaterdag 13 juli 2019 het Dreambeach muziek Festival op/aan de Cattenbroekerplas.  Het is nog niet veel bekend over de inhoud.
  • 9 t/m 11 augustus 2019 de Eeterij op Wielen ookop het Exercitieveld nóg een foodtruckfestival.
  • 4 t/m 6 oktober 2019 | Nachtburgemeesters Congres: Ieder jaar vindt er in Nederland een nachtburgemeesterscongres plaats. In 2019 zal dit in Woerden plaatsvinden. In dit weekend verzamelen alle nachtburgemeesters en nachtwethouders van Nederland zich. Het (zelfbenoemde?) NachtCollege van Woerden, bestaande uit nachtburgemeester en nachtwethouders, zal ook aanschuiven.

Ook is er een top 10 van Woerdense evenementen en een top 2 voor Harmelen, Kamerik, zegveld. Evenementen op die lijst krijgen extra medewerking van de gemeente.

 

Terugkomen onder andere,

Het Straatfestival, de Atelierroute, Het Woerdens Lentefestival, de Havendagen, de Gondelvaart Harmelen, 90's on the Beach, de Taptoe, Struinen in de Tuinen, Kamerik Live, Carnavalsoptocht in Harmelen, de Popronde Woerden enz, enz.