Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Tweede Talent XL presentatie

publicatiedatum: zo 2 december 2018

Op woensdag 12 december om 19.30 uur in Het Klooster zullen er naast klassieke duo’s en trio’s ook grotere cross-over ensembles en lichte muziekprojecten te horen zijn. Het thema van dit concert is: Tribute. Tijdens de presentatie gaan de Talent XL-ers samen op dit thema in.

 

Tribute
Wat heeft de cursist met deze componist of musicus? Waarom is hij/zij zo fan van deze muziekstijl? Of hebben ze misschien een bijzondere herinnering aan iemand? Ze vertellen het u graag en illustreren het met de mooiste muziek!


Talent XL.

Voor Talent XL Muziek zijn de meest gevorderde en getalenteerde muziekleerlingen uit de regio geselecteerd. In totaal volgen bijna 50 leerlingen een uitgebreid programma van extra lessen, workshops en samenspelmogelijkheden.
Daarnaast vindt vanaf november iedere maand een speciale presentatie plaats door musici uit Talent XL Muziek. Deze presentaties vinden plaats in Het Klooster (muziekzaal 31 en het Theater) en in de Lutherse Kerk.
Ook verzorgen leerlingen uit Talent XL Muziek regelmatig externe optredens bij verschillende publieke gelegenheden binnen en buiten Woerden.


Kaartverkoop
Kaarten kopen voor Talent XL kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348-423066 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.