Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

"De Laatste" van Jack Wouterse

publicatiedatum: di 27 november 2018

Deze voorstelling is op zaterdag 1 december (20.15 uur) in Het Klooster. In De Laatste speelt Jack Wouterse een uitgerangeerd en bijna vergeten acteur die samenleeft met zijn hond op een zolderkamertje. Hij heeft het gevoel dat hij totaal niet meer meetelt. Dan neemt hij een beslissing. Hij wil nog eenmaal alles uit de kast halen om te laten zien wat hij werkelijk in huis heeft.

 

In de melancholische en optimistische voorstelling De Laatste kijkt Jack (samen met hond Arie) terug op het leven, maar ook vooruit. “Hij speelt op fenomenale wijze een getroebleerde man die zich letterlijk en figuurlijk blootgeeft. In een mooie cadans van razernij, verwondering en bezinning, dendert hij zijn eigen afgang tegemoet.”(Volkskrant over zijn vorige voorstelling Slaaf).


Kaartverkoop

Kaarten kopen voor De Laatste van Jack Wouterse kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 - 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.