Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Genieten van Jazz Bij Banja

publicatiedatum: za 19 januari 2019

De oude stijl jazz is weer helemaal terug in Woerden. Sinds restaurant Banja bijna een jaar geleden met deze vrolijke, maandelijkse jazzmiddagen begon, groeit de belangstelling nog steeds. Zondag 27 januari speelt het huisorkest Dixie Six All Stars vanaf 15.00 uur. De zesmans band speelt traditional jazz en swing.

 

Precies één jaar geleden startte restaurant Banja op de vierde zondag van de maand de maandelijkse Jazz Bij Banja. De formule is simpel: één van de twee huisorkesten verzorgt van 15.00 tot 18.00 uur een optreden met vrolijke oude stijl jazzmuziek, de toegang is gratis, iedereen is welkom en Banja zorgt voor een prima sfeer. En Banja is klaar voor het nieuwe seizoen!

 

Afwisselend spelen de Radio Town Jazz Band uit Hilversum en de Dixie Six All Stars uit Het Groene Hart.  “Heerlijk dat deze jazz weer terug is in Woerden!” zeggen veel mensen steeds tegen de eigenaar van Banja en organisator, Nel Radovanovic.


de Dixie Six All Stars. De zesmans band speelt traditional jazz en swing, zeg even de popmuziek uit de dertiger en veertiger jaren van de vorige eeuw. Muziek waar je moeilijk bij stil kunt blijven zitten! De band heeft het Groene Hart als thuisbasis en speelde al vaak in Woerden.

 

De toegang is gratis en er is geen toeslag op de consumpties vanwege de live muziek. De band speelt vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur. Restaurant Banja, Havenstraat 45, 3441 BH Woerden.

 

Vooruitblik:
24 februari: Radio Town Jazz Band
24 maart: Dixie Six All Stars
28 april: Radio Town Jazz Band