Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Tai Chi Tao bij Inloophuis

publicatiedatum: wo 28 november 2018

Op vrijdag 30 november 2018 om 10.00 uur geeft Gijsbert van Eck een kennismakingsles Tai Chi Tao bij Inloophuis ‘Leven met kanker’. Tai Chi Tao is ontspanning, flexibiliteit en energie. Tai Chi is een oosterse bewegingsleer, die je lichaam versoepelt. De in slow motion sierlijk uitgevoerde bewegingen zorgen voor balans.

 

Gijsbert van Eck werkt als senior adviseur integrale railtechniek bij ingenieurs- en adviesbureau Sweco Nederland. Hij beoefent Tai Chi Tao al zes jaar en geeft sinds kort les in Kamerik. Omdat hij zulke positieve ervaringen heeft met de deze Tai Chi wil hij graag andere mensen ook kennis laten maken met de voordelen die het kan hebben. “Je blijkt opeens energie te hebben die je geen kracht kost. Ik kon daardoor ontspannen en beter met stressvolle situaties omgaan en meer genieten van de situatie zo als die is. Maar ook de oefeningen spreken me aan, het zijn eenvoudige en zachte bewegingen.


Omdat ook de ademhaling wordt meegenomen krijg je een optimale ontspanning.” De les is voor iedereen van 8 tot 88, een goede conditie is niet nodig dus ook goed te doen voor (nieuwe) gasten van Inloophuis

 

‘Leven met kanker’.

Aangezien er een beperkt aantal plaatsen is, dient u zich voor deze workshop aan te melden. Dat kan per telefoon (06-14004496), per email (info@inloophuislevenmetkanker.nl) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl).