Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Vrij werken in De KUNSTKajuit

publicatiedatum: wo 28 november 2018

Zaterdag 5 januari van 13:30 tot 17:00 uur kun je vrij komen werken in de oude Minkema, Van der Valkbouwmanlaan 7 te Woerden. Daar is het atelier van de Stichting KUNSTaandenRIJN. Schilderen, boetseren, collages maken, combinaties daarvan, het kan er allemaal. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom, de koffie en de thee staan klaar.

 

Je werkt zelfstandig en met eigen materiaal. Ook als je denkt dat je niet creatief bent, in het atelier word je het vanzelf. Er zijn ook inspiratiekaarten in te zien. Waar haalde Matisse zijn inspiratie vandaan? Hoe kwam Dali voorbij het witte vlak?

En als het je goed bevalt, kun je daarna voor € 25,- vijf zaterdagmiddagen komen werken in het atelier. Je kunt je aanmelden of  meer informatie vragen door een e-mail te sturen naar kunstaandenrijn.woerden@gmail.com


Over KUNSTaandenRIJN Woerden
KUNSTaandenRIJN Woerden is een stichting, die de beeldende kunst in Woerden en omgeving wil bevorderen. Wij richten ons op individuele beeldende kunstenaars, maar werken ook graag samen met andere relevante organisaties, bedrijven, clubs en instellingen. Activiteiten die wij organiseren zijn exposities bij bedrijven, de jaarlijkse RijnKUNSTprijs, enkele malen per jaar een KUNSTKafé voor schilders. Wij hebben een inloopatelier in Woerden, vlak bij het station in het monumentale gebouw van de Oude Minkema. Wij organiseren kleinschalige schilderdagen en kortlopende cursussen. Daarnaast versturen wij een maandelijkse digitale nieuwsbrief over niet alleen onze eigen activiteiten, maar ook die van anderen in onze regio.

 

Onze website: www.kunstaandenrijn.nl
Facebook: https://www.facebook.com/KADR.Woerden/