Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Zing mee - Opera Viva Festival

publicatiedatum: vr 23 november 2018

Opera is springlevend en daarom introduceert Opera Viva van zondag 7 t/m woensdag 10 april 2019 het allereerste Opera Viva Festival in Woerden. Om de traditionele operaproductie van Opera Viva op 8 en 10 april tot een succes te maken zijn we op zoek naar zangers en zangeressen.

 

Alle leeftijden

Het Opera Viva Festival met Carla  Regina als  artistiek  leider is een bijzonder festival voor jong en oud, voor iedereen die van muziek en opera houdt en dat maar liefst vier dagen lang. Het wordt een mix van allerlei optredens in Het Klooster met een bijzondere opening op zondag, de genomineerde soloproductie ‘Naked’ van Carla Regina, de amateurproductie Een Groene Hart Opera, diverse optredens op verschillende plekken in de stad, kidsworkshops en meer.

 

Wil jij schitteren en figureren?
Voor de traditionele productie van het Opera Viva  gezelschap van Het Klooster op maandag 8 en woensdag 10 april met Carla Regina als artistiek leider zijn we op zoek naar (semiprofessionele) zangers en zangeressen. Deze keer is dit Een Groene Hart Opera waarvoor solisten, ensembleleden en projectleden zich kunnen aanmelden.


Meld je aan!
Om mee te doen aan dit unieke festival vragen we wel een bijdrage om de kosten te dekken. Solisten 150 euro, ensembleleden 130 euro en projectleden 50 euro. Te duur of geen geld? We helpen je met ideeën om toch mee te kunnen doen, zoals het vragen van vrienden voor het Opera Viva Festival.

 

Start in Januari

De start van de repetities van het ensemble is in de derde week van januari 2019, dus wil je meedoen als solist of ensemblelid? Meld je aan uiterlijk begin december 2018 aan. Projectleden uiterlijk in januari 2019. Dat kan door een mail te sturen naar operaviva@voiceactually.com. Hier kun je eveneens terecht met vragen en voor extra informatie. Kijk ook op Facebook/operavivafestival.