Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Camping populair bij buitenlandse toerist

publicatiedatum: di 13 november 2018

Na een prachtige, warme en lange zomer, is het campingseizoen toch echt ten einde. Camping Batenstein zegt terug te kijken op een zeer geslaagd seizoen. De camping is niet alleen geliefd door de Nederlandse kampeerders, maar ook door buitenlandse bezoekers, vooral Duitsers en Engelsen!

 

Een echte stadscamping, je komt ze tegenwoordig niet vaak meer tegen. In Woerden is deze nog wel te vinden. Camping Batenstein is namelijk een echte stadscamping. Een stadscamping die, net als de stad Woerden zelf, steeds populairder wordt. In Woerden kun je genieten van de typisch Hollandse beelden als; klompen, weilanden, kaas en molens, maar ligt tegelijkertijd erg centraal.

 

Vorig jaar zagen we al dat Camping Batenstein erg geliefd is bij zowel de binnenlandse als buitenlandse toerist. Het afgelopen campingseizoen zijn de cijfers enorm gestegen. Over het jaar is er een stijging te zien van 9%. Wanneer dit specifieker wordt bekeken is er te zien dat Camping Batenstein in trek is bij Duitsers. Het aantal is namelijk drie keer verdubbeld in dit jaar. Van 2,5% naar 7,6%. Naast Duitse gasten blijft de camping ook zeer geliefd door de Engelse bezoeker. De meeste gasten van Camping Batenstein zijn de Nederlanders.


Camping Batenstein kijkt terug op een zeer geslaagd seizoen, kijkt alweer uit naar het nieuwe seizoen en bij Camping Batenstein doen ze hun uiterste best om gastvrijheid, voor de binnenlandse en buitenlandse toerist, naar een hoger niveau te tillen.

 

ingezonden bericht Batenstein