Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Cultuurcafé-Inspiratiecafé

publicatiedatum: ma 5 november 2018

Kom 8 november naar deze speciale editie van het Cultuurcafé en laat je inspireren door Woerdenaren die vertellen hoe ze een mooi cultureel project hebben gerealiseerd. Soms overkwam het hen, maar meestal kostte het veel vrije tijd en vaak veel georganiseer. Door passie voor hun hobby of betrokkenheid als vrijwilliger én lef boekten ze succes.

 

INSPIRATIECAFÉ

Luister en kijk naar…
Chantal Stuart, vrijwilliger bij het fotoproject Vereeuwigd over steeds iets hoger schieten;
Harrie Banken, de drijvende kracht achter het tweejaarlijkse Promsconcert van Excelsior;
Rozamaryn Orsel en Dayweemon Ramarn, die als 18-jarigen exposeerden in het Rijksmuseum;
Ruimte voor Spelen over het kunstproject De Kalender voor de Brede School in Harmelen. Ook is er live muziek, deze keer met filmbeelden van Arnold Miltenburg - die trouwens ook prima in bovenstaand rijtje past! 

 

Welke skills heeft jouw culturele club nodig?
Komend voorjaar organiseert het Cultuur Platform een Kenniscafé met praktische workshops voor (bestuurs)leden van Woerdense culturele organisaties. Laat aan ons weten waaraan jouw vereniging of stichting behoefte heeft, zodat wij een passend aanbod kunnen doen en jullie een stap verder komen.

  • Worstel je met Facebook, persberichten of een communicatieplan?
  • Wil je leren pitchen of mailingen verzenden?
  • Waar en hoe kun je projectsubsidies aanvragen?
  • Heb je een andere vraag? Kom maar op!

Graag horen we over welk(e) onderwerp(en) je een workshop wil volgen. Meld het bij het Inspiratiecafé op 8 november of mail voor 31 december 2018 naar info@cultuurplatformwoerden.nl
Begin 2019 laten we weten welke onderwerpen aan bod komen. Alvast dank voor je inbreng!

 

Waar moet ik zijn op donderdag 8 november?
Het Inspiratiecafé begint om 20.30 uur, duurt tot ca 21.30 uur en daarna is er tijd om elkaar te ontmoeten met een drankje. De entree is gratis, aanmelden niet nodig. We zijn te gast in De Speeldoos, het clubgebouw van Fanfarecorps Excelsior dat ligt aan Singel 45A, tussen het station en Honthorst. Er is ruime parkeergelegenheid voor fietsen ;-)