Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Rocky Tuhuteru opent Mensenbieb

publicatiedatum: ma 15 oktober 2018

Op 10 november van 13.30 tot 16.00 uur kunnen bezoekers in de Bibliotheek Woerden mensen 'lenen'. Opmerkelijke mensen. Deze 'levende boeken' zijn mensen die u anders misschien niet zo snel persoonlijk zou spreken. Kom langs, luister en leer. Bent u zelf een "levend Boek" met een bijzonder verhaal, meld u dan aan. Deelname en toegang is gratis.

 

Mensenbieb: leen een mens in Bibliotheek Woerden

 

U kunt 20 minuten of een halfuur met een levend boek in gesprek en de verhalen leren kennen die schuilgaan achter een naam, een vooroordeel, een gezicht. Verruim uw blik en leer nieuwe werelden kennen in de Mensenbieb.

 

Maak de collectie compleet

Met wie gaat u graag in gesprek? Of misschien heeft u zelf wel een verhaal. Tips voor uitbreiding van deze bijzondere collectie kunt u sturen naar pr@regiobibliotheekhetgroenehart.nl.

 

Opening door Rocky Tuhuteru

Om 13:30 uur opent Rocky Tuhuteru de Mensenbieb. Tuhuteru: “Door de Mensenbieb is er een podium om mijn opvattingen en ervaringen over de veranderende samenleving en over de gedeelde geschiedenis van Nederlanders en Molukkers over het voetlicht te brengen. Na de opening is Tuhuteru natuurlijk ook ‘te leen’. Tuhuteru ontwikkelt mediastrategieën en maatschappelijke campagnes en u kent hem wellicht nog als presentator van Langs de Lijn en Radio Tour de France.