Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Sex, Hammond & Rock ’n Roll

publicatiedatum: wo 10 oktober 2018

De muziekvoorstelling Sex, Hammond & Rock ’n Roll van Rob Mostert is op donderdag 18 oktober in Het Klooster, (aanvang 20.15 uur.) Rob Mostert is een echte purist met een grote liefde voor de Hammond, het iconische instrument dat als een rode draad door de grootste hits uit de muziekgeschiedenis loopt. Dit concert is een tribute aan vele classic rock hits.

 

Langzaam zal de luisteraar herkennen dat de Hammond een cruciale rol heeft gespeeld in zijn oude platencollectie en die van zijn/haar ouders.

 

Samen met uiterst getalenteerde muzikanten en zanger Chris Hordijk (“The Voice”) schotelt Rob Mostert u de ultieme Hammond top 20 voor met muziek van Deep Purple, Steppenwolf, Emmerson Lake & Palmer, The Zombies, Focus en vele andere magische bands uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Vele classic rock hits en een aantal hedendaagse uitstapjes staan garant voor een avond vol passie en hartstocht via een instrument dat ooit als kerkorgel is begonnen.

 

Kaartverkoop
Kaarten kopen voor Sex, Hammond & Rock ’n Roll kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.