Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Het Schilderlab - Open Dag

publicatiedatum: ma 1 oktober 2018

Op zaterdag 6 oktober van 14:00 t/m 17:00 uur is er in het Schilderlab een Open Dag in het Dorpshuis Harmelen. Dan ben je welkom om een kijkje te komen nemen en vertellen ze je graag over wat ze doen en wat er allemaal kan. Het SchilderLaB hangt tijdens de open dag dan ook vol met werk van cursisten.

 

Zoals beloofd vieren we een feestje.
We zijn er trots op dat we alweer een jaar bestaan en samen 100 worden. Maar trotser zijn we op onze cursisten die steeds weer geinspireerd zijn en, hoewel niet altijd makkelijk, iedere keer weer iets nieuws aangaan. En dat laten we graag zien!

 

Wist je dat Het Schilderlab teken- en schildercursussen geeft ? Je leert bij ons realistisch werken volgens principes die al eeuwenlang meegaan. Het Schilderslab is het juiste adres voor teken- en schilderles volgens de technieken van de Oude Meesters.

 

In een cursusjaar komen verschillende technieken, materialen en thema’s uit de kunstgeschiedenis aan bod. Je maakt kennis met de werkwijze van bekende schilders zoals Rembrandt, Vermeer en Rubens en ontdekt hoe je deze toe kunt passen in je eigen werk.

Of je nou veel ervaring hebt of niet, je werkt op je eigen niveau.

 

Bij Het InloopLaB ben je ook welkom voor begeleiding bij een eigen werk.
Je komt schilderen of tekenen en krijgt tips & adviezen.
Iedere donderdag van 13.00 tot 16.00 uur, € 17,50 per keer.

 

We zitten in het Dorpshuis Harmelen, Schoollaan 8, 3481 GH Harmelen


Tijdens de Open Dag vertellen we er alles over.  Leuk als je komt!
www.hetschilderlab.nl