Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Popronde Woerden opening & Line Up

publicatiedatum: di 25 september 2018

Zondag 30 september is de allereerste editie van de Popronde in Woerden. Om de eerste editie luister bij te zetten wordt het spreekwoordelijke lintje doorgeknipt door een bijzondere gast. De opening, om 13.45 uur vóór de Petrustoren, geschied door de wethouder van cultuur, George Becht. Daarmee geeft hij het startsein voor de 30 optredens in 12 locaties in de binnenstad van Woerden. (zie line Up.)

 

Het eerste optreden is om 14.00 uur  "het concert-voor-1" (in dit geval wethouder Becht) van Eva van Pelt ín de Petrustoren.  (zie in de agenda de rest van het programma)

 

INFOSTAND

Voor informatie over Popronde, tips en voor merchandise : de Popronde infostand op het Kerkplein.

Ook bij de infostand: Popronde CD's van de vorige edities, oordopjes, polsbandjes, tasjes, T-shirts, petjes en paraplu's. En als je er dan toch bent, maak meteen een selfie bij de Phocabby Selfie Service!

 

 

  • Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. 
  • De Popronde is voor (nog) onbekende bands de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour-en speelervaring op te doen.
  • De programmering is niet gebonden aan een muziekstijl en geeft een overzicht van wat op live muziekgebied - buiten de mainstream om - in Nederland gebeurt. Jaarlijks worden +- 135 bands uit de circa 1300 aanmeldingen geselecteerd.
  • De Popronde is een showcasefestival en bevat zeker geen wedstrijdelement! De Popronde is in elke stad gratis toegankelijk.
  • Dit najaar komt de Popronde dus voor de eerste keer naar Woerden