Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Boekwinkel Dicht & Open

publicatiedatum: ma 24 september 2018

Kees-Willem Karssen stop binnenkort met zijn Libris boekwinkel die hij 5 jaar geleden begon in de Voorstraat, op een steenworp afstand van de plek waar vroeger al een Karssen een (kantoor)boekhandel was. Hoofdreden is de komst van een (grote) boekwinkel van "de Kler" in het oude pand van "schoenenreus" ook in de Voorstraat.

 

Dit gevoegd bij de "pop up" boekenwinkel, een nieuwe boekwinkel in Snel & Polanen (Kees) en de diverse Bruna's en Primera's (met vooral "bestsellers" en een postagentschap) in de andere winkelcentra van Woerden maakt, dat Karssen besloten heeft, met pijn in het hart, dat het geen haalbare kaart is om zijn breed gesorteerde Libris-boekwinkel nog 5 jaar te handhaven.  Eind september gaat de deur op slot.

 

Jammer dat we niet alleen een boekwinkel kwijtraken die een breed assortiment voerde maar ook omdat we daarmee de activiteiten die de entousiaste Kees-Willem naar zijn  boekwinkel haalde (schrijversbezoeken, speciale aandacht voor lokale auteurs, lezingen enz, misschien kwijtraken.