Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

NederPop in het Klooster

publicatiedatum: di 25 september 2018

vrijdag 28 september (20.15 uur.) gaat in Het Klooster "het dak eraf" met de Nederpop All Stars. Na een succesvolle eerste theatertournee kon een tweede dan ook niet uitblijven. Een band met topmuzikanten, die zelf aan de wieg stonden van Nederpop klassiekers en samen goed zijn voor bijna tien Top 2000 noteringen, ze staan garant voor onvervalst genieten van pop in je moerstaal.

 

 

Nederpop All Stars staat garant voor een spetterend optreden vol onverslijtbare Nederlandse popmuziek. Kortom: een must voor jonge en oudere Nederlandstalige popliefhebbers.  Een avond om te genieten, mee te zingen en te -dansen in dit feest van herkenning! Denk aan Nederpop pareltjes als België, Vriendschap, Stiekem Gedanst, Suzanne, Laat me / Vivre en De Bom.


In het begin van de jaren 80 draaide alles om eenvoud;  de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en ‘de bom’. Dit waren ook de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager, VOF de Kunst en Het Goede Doel waren - met hun rebelse, aanstekelijke, dansbare liedjes - populairder dan ooit. Nederpop All Stars laat die tijden herleven!

Sander van Herk, Luc de Bruin, Stefan de Kogel, Robert Kramers, Erik de Nood,  Marco Hoogland en speciale gasten Erik Mesie (Toontje Lager) en Nol Havens (VOF de Kunst) nemen u mee op een muzikale reis langs de meest legendarische Nederpopklassiekers.

 

Kaartverkoop
Kaarten kopen voor Nederpop All Stars kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.