Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Beursvloer Woerden

publicatiedatum: vr 14 september 2018

De 10e Beursvloer op donderdag 11 oktober is, volgens de organisatie een sprankelend en spraakmakend ontmoetingsevenement waar commercieel en ideëel elkaar ontmoeten"" . Er wordt gehandeld in diensten, mensen, middelen, kennis en kunde tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid. Geld is op deze Beursvloer taboe!

 

De Beursvloer in Woerden

 

  • Wat is de Beursvloer?

Op de Beursvloer worden maatschappelijke behoeften verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin. Bedrijven, lokale, overheden, serviceclubs, scholen, vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer.

  • Doel

Handelen om matches tot stand te brengen. Veel matches, goede matches, onverwachte matches…

  • Gesloten beurzen

Vrijwilligers- of maatschappelijke organisaties vragen niet om geld maar om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Of gewoon handen om het een en ander voor elkaar te krijgen. Uiteraard stellen zij hier iets tegenover. Bedrijven hoeven hun financiële middelen niet aan te spreken, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen.

Dit alles met als doel, de Woerdense samenleving te versterken!

  • Hoe werkt het?

Na een slag op de gong is de Beursvloer geopend! Het handelen kan beginnen.

De hoekmannen en matchmakers helpen u bij het maken van de match of het vinden van de juiste match

 

Nanette Mostert. "Alles met gesloten beurs." Niet alle matches worden opgevolgd. "Daar moeten we ook eerlijk in zijn, tijdens zo'n enerverend evenement spreek je soms iets af wat lastig op te volgen is maar veruit de meeste matches worden opgevolgd."