Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Nieuwe IJssalon

publicatiedatum: za 11 augustus 2018

We krijgen een nieuwe ijssalon in Woerden. Helaas pas in September. IJssalon Luciano,( klinkt lekker Italiaans), heeft al negen vestigingen in Nederland en in Woerden wordt binnenkort de tiende geopend aan de Kerkstraat. Meesterijsbereider Luc Blok al twee keer de prijs gewonnen heeft voor beste ijssalon van Nederland.

 

Robert en Conny Wesseling gaan de Woerdense vestiging van Luciano runnen.

Robert zocht al een tijdje naar iets in Woerden, na zeven jaar een Bruna te hebben gehad in Leidschendam. “Intermediair binnenstad Gerard Kremers bracht mij op het spoor van Luciano. En ik werd er heel enthousiast van.” IJssalon Luciano komt op de plek waar nu nog de boetiek van La Bella Moda zit, Kerkstraat 2.

 

Minimaal 32 smaken

“We hebben straks minimaal 32 smaken ijs in de vitrine liggen. Het ijs wordt allemaal vers gemaakt door de meesterijsbereider in Wassenaar”, aldus Robert. Naast ijs, kun je er ook ijstaarten en nog veel meer zoete lekkernijen vinden.

 

Ook in de winter open

Luciano is straks ook in de winter geopend. Robert: “Vier maanden sluiten vind ik niks, dus we zijn in de winterperiode ook open. We hebben dan wel een beperkt assortiment aan ijs.

Maar we hebben dan ook warme wafels en andere lekkere zoetigheden in de salon. En mensen kunnen bij ons ook koffie drinken van onze espressobar.”

 

Nog even wachten“

We willen natuurlijk zo snel mogelijk open, maar we zijn afhankelijk van de verbouwing. Hopelijk kunnen we september/oktober 2018 onze deuren openen. We gaan kijken of dat haalbaar is”, vertelt Robert.

 

Bron: website Luciano