Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Summerlake, de afsluiters

publicatiedatum: ma 13 augustus 2018

Het Summerlake Festival, op zaterdag 15 september 2018, in het stadspark Molenvliet, (met als "centrum" de bekende kuil) maakt bekend wie de afsluiters van het festival zijn. t.w; DubVision (Mainstage) E-force, (Revolution) Mark Sherry, (Luminosity) en Emanuel Satie, (Click)

 

DE AFSLUITERS!
MAINSTAGE
De heren van DubVision gaan keihard rocken en de mainstage helemaal op zijn kop zetten! In 2013 en onze 10-jarige jubileum editie in 2016 zorgde zij al voor complete madness. De verwachtingen zijn dus weer hooggespannen voor deze knallende closing-set!

REVOLUTION HOSTED BY A2 RECORDS
Hier kan eigenlijk maar 1 man voor zijn aangewezen: E-Force! Het gezicht van het label A2 Records gaat de bekende krater weer op zijn grondvesten doen laten schudden met de allerbeste hardstyle die we van hem gewend zijn!

LUMINOSITY
In de trance scene een grote gevestigde naam die overal ter wereld een feest van weet te maken. De Luminosity tent zal volledig afgeladen zijn als Mark Sherry zijn stevige sound ten gehore zal brengen voor zijn closing-set!

CLICK
Emanuel Satie is vooral op Ibiza te vinden maar komt voor een zeer speciale set naar Nederland om de Click arena te voorzien van heerlijke deuntjes! En onthoudt: de Amsterdamse organisatie Click staat voor kwaliteit dus gegarandeerd party!

 

Zet Summerlake Festival 2018 alvast in jouw agenda hier, nodig jouw partypeeps uit en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! En zoals gezegd, scoor nu jouw tickets via www.summerlake.nl/tickets. We werken met ticketfases. Hoe eerder jij je kaartje koopt, hoe hoger de korting!

 

BUSSEN

Wanneer je zorgt dat je tussen 11:00u en 18:00u bij Station Woerden staat (parkeerterrein zuidzijde), kun je direct in een van de pendelbussen springen. De buschauffeur brengt je dan in ca. 5 minunten veilig en rechtstreeks naar de hoofdingang van het festival. Een retourtje voor de reis koop je online of ter plaatse voor 5 euro. Vanaf 19:30u tot 00:30u staan de pendelbussen weer op je te wachten en brengen je netjes terug naar het station. Verlies je retourticket niet want de buschauffeur gaat je op de terugreis vragen om deze te tonen!

 

Summerlake Festival 2018
Datum: zaterdag 15 september 2018
Tijd: 12:00u - 23:00u
Locatie: Stadspark Molenvliet, Woerden
Leeftijd: 18+
Alle info en tickets: www.summerlake.nl