Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kunst in het groen.

publicatiedatum: do 2 augustus 2018

Uit in de regio, maar toch dichtbij: In De BeeldenTuin van het rustieke en eeuwenoude dorpje Zwammerdam aan de Limes, vlakbij Alpen aan den Rijn, zijn meer dan honderd beelden geëxposeerd. De BeeldenTuin is een rustieke poldergaard met een uitzicht op de nog enige werkende Molenviergang en op de dorpen Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. (Alleen open in het weekeinde)

 

Actuele EXPOSITIE: Noord-Hollandse Juweeltjes


Joop Metselaar
De robuuste keramiek van Joop Metselaar is vaak raku gestookt en ook daardoor een aansprekende eenvoud uitstralend. De forse handgemaakte vrije vaasvormen met oxidepatina’s zullen u ook zeker aanspreken.

Paula Kemper
Paula Kemper daarentegen heeft keramiek die een haast architectonische sfeer hebben naast producten met verfijnd porselein in een vrijere expressie. Maar ook de op de Maya’s geïnspireerde zeer kleurige figuren spreken menigeen erg aan.

Henk de Geus
De merendeels abstracte schilderijen van Henk de Geus en zijn expressieve beelden in brons geven samen met de beide keramistes een mooi en gevarieerd totaalbeeld.

Met recht de titel Noord-Hollandse juweeltjes. Kortom een aangename tentoonstelling die een vroeg bezoek waard is, het is sluitingstijd voor u er erg in hebt.

 

De expositie is tot 2 september. ook zijn er beelden uit Zimbabwe en van Gerard Bes.
 


Openingstijden:
iedere zaterdag en zondag van 14:00 - 17:00 uur
of na telefonische afspraak : 06 - 11 437 988

 

Locatie: Lindenhovestraat 2 Zwammerdam