Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Oogstfeest Bredius

publicatiedatum: zo 12 augustus 2018

Zondag 30 september van 13-17 uur vieren we het Oogstfeest bij NME-Centrum InBredius en op Landgoed Bredius. Met verkoop van appels en peren uit de Brediusboomgaarden en versgeperst appel-perensap.Heb je een natuurfoto gemaakt en weet je niet zo goed wat er op staat? Neem je foto dan mee naar de kraam van de KNNV.

 

Zij helpen je uitzoeken wat er op je foto staat. wil je weten hoe je een goede natuurfoto maakt? Doe dan mee met de fotoworkshop van de Brediusfotografen. Natuurlijk zijn er nog veel meer actviteiten te doen: appeltjes poffen boven een vuurtje, bezoek aan de Moes- en Pluktuin en trap-je-sapje met de Smoothiefiets, een uitdagende activiteit met het Beweegteam, het blote voetenpad lopen en nog veel meer.

 

Op ons gezellige terras kun je uitrusten met een stukje appeltaart en een kopje koffie of (zelfgeplukte) thee. Prijs: toegang tot het feest is gratis. Voor verschillende activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd (o.a. consumptie- en activiteitenbonnen € 1,50 per stuk, 4 bonnen voor €5,-, fles sap voor €2,25, doos met 8 flessen €14,-, tas fruit €3-5). Bij NME-Centrum InBredius kun je contant betalen en pinnen.