Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

"Sjors" ontdek je talent

publicatiedatum: za 28 juli 2018

n het schooljaar 2018-2019 start Brede School Woerden samen met Beweegteam Woerden met het project: Sjors, ontdek je (creatieve/sportive) talent! Sjors is een project dat al in meerdere gemeenten in Nederland draait en aantoonbaar veel nieuwe leden oplevert! Met Sjors krijgen straks meer kinderen de kans te ontdekken welke activiteit het beste bij hen past en wat hun talent is.

 

Sjors vervangt het huidige Naschoolse Activiteitenprogramma (NSA) en het sportstimuleringsproject 'Maak kennis met een sportvereniging’.

 

Hoe werkt Sjors?
Sjors werkt via een online platform. De aanbieders kunnen geheel kosteloos een eigen account aanmaken op www.sportstimulering.nl en hun aanbod invoeren. Zij geven daarbij zelf aan onder welke voorwaarden kinderen kennis kunnen komen maken. De ingevoerde activiteiten worden gebruikt voor het vormgeven van een kleurrijk boekje (het Sjorsboekje), een bijbehorende website www.sjorssportief.nl  en de app.

Alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 van basisscholen uit Woerden, Kamerik, Harmelen en Zegveld krijgen het boekje vlak voor de herfstvakantie (vanaf 10 oktober 2018) mee naar huis. Tevens wordt regelmatig onder de basisschoolkinderen een nieuwsbrief/flyer verspreid waarin de activiteiten van de komende periode (opnieuw) onder de aandacht worden gebracht.
De kinderen zoeken het gewenste aanbod zelf op de speelse, kindvriendelijke website www.sjorssportief.nl of via de bijbehorende app en melden zich hiervoor aan vanaf 17 oktober 2018. De inschrijvingen verlopen volledig automatisch en administratief hoeft u niets te organiseren. Met uw login-gegevens kunt u precies zien wat de status is van de activiteiten en de inschrijvingen.

 

Interesse of meer informatie?
Lees de informatiebrief voor meer informatie en de voorwaarden.  De Woerdense aanbieders en sportverenigingen kunnen vanaf nu tot uiterlijk maandag 17 september hun account aanmaken op www.sportstimulering.nl en het gewenste sportieve, creatieve, technische of natuurlijke aanbod opgeven.

Heeft u nog een vraag of opmerkingen? Neem gerust contact op met Miranda van der Heul - Coördinator Brede School Woerden.
E-mail: m.vanderheul@welzijnwoerden.nl
Telefoon: 06-52 087 706