Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Straattheater Festival Foto's

publicatiedatum: ma 9 juli 2018

De 33ste editie van dit jaarlijks terugkerende spektakel was weer geweldig! De bijna 20 acts zorgden de hele middag voor vermaak van hoog niveau in Woerden Centrum. De AMI6 was zeer populair bij de jeugd, maar ook Leipe Leo, de Ladderverplaatsers, Baby Leoke en de ondeugende Bobbies zorgden met hun acts voor veel plezier. Van de artiesten en van u maakte Hans Pieters een fotoreportage.

 

Parade & Ziveren spelden

De traditionele parade door Woerdens Centrum werd dit keer gevolgd door een korte huldiging op het bordes van het Kerkplein. Burgemeester Molkenboer, vergezeld door de nieuwe wethouder van cultuur  George Becht, speldde bij 2 vertrekkende bestuursleden (John Antonissen en Leo Buijs) de Zilveren speld van de gemeente Woerden op, als blijk van waardering voor hun jarenlange inzet bij het Straattheater Festival.

Visuele blikvangers waren De Dames van Katoen,  de Victorian Rebelions, de Drakenrijders en natuurlijk de 6 steltlopende dames van Actred, die op het Plein meerdere prachtige optredens gaven.

 

En Manneken’s Pis zorgde op dat zelfde Plein voor verkoeling met hun prachtige water-act.

 

Beetje stiller

Het schitterende weer was misschien wel te mooi, want het werd in de loop van de middag toch wel wat stiller, behalve in de schaduw op de terrassen.

 

 

Mooie foto's van Hans zien?

 

 

Hier kan iedereen nog even nagenieten.