Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

De KUNSTKajuit

publicatiedatum: vr 6 juli 2018

Voor beeldend kunstenaars die zelfstandig langer of korter (stofvrij) willen werken in een atelier is er nu de mogelijkheid van een "inloopatelier". Deelnemen kan op basis van een abonnement naar keuze. Er zijn mogelijkheden om wekelijks een dagdeel of meerdere dagen/avonden per week te werken. Om te zien of de ruimte iets voor u is kunt u maximaal 2 x komen "proeven" tegen een luttele vergoeding.

 

Onbeperkt abonnement: deelnemersbijdrage is € 40,- per maand U kunt onbeperkt werken tijdens de openingstijden (8.00u-24.00u). Dit onder voorbehoud van acviteiten van de KUNSTaandenRIJN en het bereiken van het maximumaantal gebruikers.

 

Beperkt abonnement: € 25,- per maand U kunt werken op een vast gekozen dagdeel (max 5 uur) per week. In overleg met de atelierbeheerder kan er incidenteel op een andere dag worden gewerkt of kunnen gemiste dagen in de week ervoor of erna worden ingehaald. Dit onder voorbehoud van acviteiten van KUNSTaandenRIJN en het bereiken van maximumaantal gebruikers. ¡

 

Deelnemers zorgen zelf voor hun materialen en zijn samen verantwoordelijk voor een schone werkplek en  een respectvolle sfeer! ¡

Het is mogelijk maximaal 2 dagdelen te komen ‘proeven’ voor € 5,- per dagdeel. ¡ Met de deelnemers wordt een overeenkomst aangegaan. ¡ Het atelier heeft flexplekken.

Locatie:  Van der Valkbouwmanlaan 7 te Woerden (oude Minkema)

 

info

Atelierbeheerder: Astrid Baars T 06-19656685. 

KUNSTaandenRIJN: Annemiek Visser T 06-20387909

Mail: kunstaandenrijn.woerden@gmail.com