Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Schitterende locatie voor kaas.

publicatiedatum: ma 2 juli 2018

Op een schitterende locatie (min of meer de entree van Woerden) staat het, volgens sommigen foeilelijke, kaaspakhuis van de firma de Goey. "een grote grijze massa", "the great cheesewall" "kaasbunker"en nog meer niet vlijende bijnamen. De firma heeft, naar eigen zeggen, hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling. Deze uitstraling; met grote gele bollen (kazen!) een groepje plastic koeien

 

en op niet bescheiden formaat de firma naam, volgens sommige sprekers heeft Woerden nu een "frisse" of mooiere entree,  en krijgt kaas nu de aandacht die het verdient, volgens anderen is het; een lelijk en loeigroot reclamebord, een  ouderwest concept of "een gemiste kans om er iets echt moois van te maken". Oordeel zelf als u er langs rijd. (Het is bijna niet te missen)

 

Artikel onder: Woerden tv/fotos site de Goey

 

Ondanks dat het pand al even in gebruik is, was het vandaag tijd voor de officiële opening waarbij ook de nieuwe uitstraling werd gepresenteerd. “Na 25 jaar waren we weer toe aan een nieuwe uitstraling. Vanmiddag hebben we deze gepresenteerd en hebben we ook officieel het nieuwe pand in gebruik genomen”, aldus John de Goey.

 

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de uitstraling van het pand. Zo is de buitenkant voorzien van gele kazen, de naam en staan er koeien in het gras. John de Goey is blij met zijn nieuwe pand dat volgens hem op een schitterende locatie staat.

 

lees het hele artikel op Woerden TV