Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Ankertour;Fietsen voor het goede doel

publicatiedatum: ma 18 juni 2018

Op zondag 24 juni zal de derde Ankertour plaats vinden waarvan de organisatie weer in handen zal zijn van TTC de Merel uit Mijdrecht en Wielerclub WTC uit Woerden. Net als in de twee voorgaande edities zal de opbrengst van de Ankertour weer verdeeld worden tussen Inloophuis ‘t Anker in Mijdrecht en Inloophuis ‘Leven met kanker’ in Woerden.

 

‘Het is geweldig dat de twee verenigingen de handen weer ineen hebben geslagen om deze tocht te organiseren’, geeft John van der Meer van Inloophuis ‘Leven met kanker’ aan. ‘We hopen natuurlijk dat het weer er zich voor leent dat men in grote getale op de fietst stapt om deze mooie rit door het Groene Hart te rijden voor het goede doel’.

  • Er zijn 4 afstanden waar uit gekozen kan worden (15, 35, 70 en 110 km) zodat de fietstocht zowel voor het hele gezin als voor wielerrenners geschikt is.
  • De inschrijfkosten bedragen 5 euro voor de 15 en 35 kilometer en 7 euro voor de 70 en 110 km.
  • Er kan gestart worden tussen 8.30 uur en 11.00 in Mijdrecht (Inloophuis 't-Anker-Hoodweg 851 - Argon kantine) of in Woerden (WTC-Waardsedijk 40).
  • Op beide locaties verzorgen de vrijwilligers van de Inloophuizen koffie, thee, fris en halverwege de tocht iets lekkers waarvoor een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.

 

 

Voor meer informatie bezoek www.inloophuislevenmetkanker.nl