Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Akoestival 2018 - Swingende Jubileumeditie!

publicatiedatum: wo 9 mei 2018

Op zondagmiddag 2 september bruist het in het Westdampark in Woerden van de muzikaliteit En creativiteit.Op deze dag vindt namelijk de 15e editie van het Akoestival plaats. De organisatie zet voor deze jubileumeditie zijn beste beentje voor! Nog nooit waren er zoveel aanmelding voor optredens. En dan is er ook nog de Kunstmarkt op de andere helft van het Westdampark!

 

Line up
Het aantal aanmeldingen om op het Akoestival te spelen bereikte dit jaar een recordaantal. Wat is er toch veel talent! De organisatie laat alle bands eerst spelen op één van de open podium avonden in Drinkerij ’t Bierhuys. Deze vinden iedere eerste en derde donderdag van de maand vanaf 21:00 uur plaats. Inmiddels is de inschrijving gesloten. Begin augustus wordt de line up bekend gemaakt.

 

Muziek
We gaan genieten van heel veel geweldige muziek! Er zijn twee grote podia waar bands om en om een half uur speeltijd krijgen. Alles komt voorbij, Pop, Rock, Jazz, Blues…
Op het grote podium wordt gezorgd voor een paar leuke verrassingen… hierover later meer.
Singer Songwriters gaan weer een speciale plaats krijgen. Hoe en wat… hier wordt nog aan gewerkt.

 

 

Eten en drinken
Om de middag compleet te maken zal er voldoende keuze zijn uit lekkere drankjes en verschillende soorten hapjes. Geen reden dus om vroeg naar huis te gaan!

 

Kinderen
Aan de kinderen is uiteraard ook gedacht. Zij vermaken zich bij het kindercircus, laten zich schminken en springen er op los op het springkussen.

 

Zaterdag voor het Akoestival
Er worden plannen gesmeed om de zaterdag voor het Akoestival het publiek alvast wat op te warmen voor zondag 2 september…

 

KunstPark
Aan de andere kant van het Westdampark bruist het ook van de creativiteit. Hier vindt namelijk het KunstPark plaats. Kom genieten van veel kunst, kunstnijverheid en creatieve activiteit. De jaarlijkse kramenmarkt laat een grote variatie zien van schilder- tot glaskunst, van textiel tot keramiek, van juwelen tot graffiti.

 

Gratis!!!
Het Akoestival steunt volledig op enthousiaste vrijwilligers en ook de artiesten treden geheel belangeloos op. Daardoor, en door de vele sponsoren, is de toegang tot dit festival gratis!

Namens het SOAP bestuur en alle vrijwilligers: tot 2 september!!!