Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

KunstPark 2018 – inschrijving geopend!

publicatiedatum: za 28 april 2018

Ook dit jaar weer zal het Westdampark in Woerden uit zijn voegen barsten van de creativiteit, kunst, cultuur, lifestyle, muzikaliteit en gezelligheid. Het KunstPark, ook dit jaar samen met Akoestival, vindt plaats op 2 september 2018, van 13.00 tot 17.00. Kunst of zelfgemaakte producten laten zien en verkopen, dans-, toneel-, of andere clubs zijn ook van harte welkom om activiteiten te promoten.

 

KunstPark staat voor het epicentrum van de Woerdense kunst, cultuur en lifestyle, waar je zelfgemaakte producten mag tentoonstellen en verkopen.
Ook vorig jaar was het festival een daverend succes. Het KunstPark en Akoestival is wederom een gouden combinatie gebleken. Kunst bekijken, heupwiegen op toffe muziek, genieten van een drankje en een hapje en allerlei creatieve doe-activiteiten: je vindt het allemaal op 2 september in het Westdampark in Woerden!

 

Je kunt tijdens Kunstpark je kunst of zelfgemaakte producten laten zien en verkopen, maar ook dans-, toneel-, of leesclubs zijn van harte welkom om op originele wijze hun activiteiten te promoten.
We willen graag weer een gevarieerd aanbod: sieraden, fotografie, schilderkunst, beeldhouwen, 3D, literatuur, poëzie, textiel, keramiek, action painting, recyclekunst ga zo maar door! Je bent van harte welkom in ons KunstPark.

 

De kosten voor een kraam van 4 meter op KunstPark zijn 20 euro voor inwoners van de gemeente Woerden. Voor overige deelnemers geldt een tarief van 40 euro per kraam. Het is ook mogelijk een halve kraam te huren, die dan natuurlijk maar de helft kost.


Interesse?
Schrijf je hier in via het inschrijfformulier.

(zie voorwaarden voor inschrijving)  Aanmelden voor een kraam op het festival kan tot 26 augustus 2018.

Denk er gerust nog even over na, maar weet wel dat er een maximaal aantal kramen beschikbaar is.