Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

(BBB) Benefiet bij Babylon

publicatiedatum: ma 16 april 2018

Op zaterdag 21 april organiseert het Team Voor Elkaar! voor De 24 uur van Woerden een Benefietconcert bij Babylon dat de locatie en medewerkers beschikbaar stelt. Tussen 15.15 en 01.00 uur is er een doorlopend programma en de entree van slechts 5 euro per persoon gaat in zijn geheel naar het goede doel. Iedereen treed belangeloos op.

 

Op twee verschillende podia zijn doorlopend optredens van een gevarieerd aantal artiesten die deze dag belangeloos optreden. Spreekstalmeester is Maarten Tuit, die eveneens belangeloos voor de presentatie zorgt. Hij zal ook aandacht vragen voor het goede doel en zelf twee keer optreden .

 

De artiesten.

Achtereenvolgens treden tussen 15.15 en 0.00 uur de volgende artiesten op: Koor Bravour; Torres Blues; Raising Hats; Maarten Tuit; The Blue Veins, een beginnende band vanuit Het Klooster; Petra Bakker en Herwin Brillemans met gedichten op muziek; Route61; Adriaan Slob; TimeOff Band; Maarten Tuit; Blues Band met Dick Fokke, Roel van der Bij, Adriaan Slob en Arno Baars; Henk Berkheij en als afsluiter Mr. Mitch’s Groove Sensation.

Tot 01.00 uur is er de Afterparty.

 

Eten

Naar huis gaan om te eten is niet nodig, er zijn lekkere belegde broodjes van Midas te koop, waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat, Kiremko zorgt voor zakjes chips en El Rey verzorgt het avondeten voor de medewerkers.

 

Loten

Op die dag zijn loten van De 24 uur van Woerden te koop waarvan de trekking is op zaterdag 26 mei om 15.00 uur tijdens deze loop. Er zijn prachtige prijzen ter winnen waaronder een E-bike, een 32’ smart tv, een overnachting in het Stadshotel, een arrangement in de Skybox van FC-Utrecht en meer.

Ook kunnen mensen die graag willen meelopen met De 24 uur op 25 en 26 mei maar nog geen team hebben, zich tijdens het Benefietconcert bij het team Voor Elkaar! inschrijven door betaling van 10 euro inschrijfgeld, eveneens voor het goede doel*.

 

Meer informatie op Facebook ‘Benefietconcert voor De 24 uur van Woerden’ waar iedere dag ook informatie over een van de artiesten verschijnt. * De 24 uur van Woerden is een groots wandelevenement dat in 2018 voor de vierde keer georganiseerd wordt om geld in te zamelen voor het Inloophuis ‘Leven met kanker’ en een onderzoek naar een nieuwe techniek die hersen(stam)kanker bij kinderen beter behandelbaar moet maken (via het KWF). Dit is een onderzoek van Professor en dokter Gertjan Kaspers.