Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Heksenfestijn Oudewater "Bakt"

publicatiedatum: di 15 mei 2018

29 & 30 juni is het weer "griezelen" op de Markt van Oudewater het 28e Heksenfestijn barst dan weer los. Maar ook worden er taarten gebakken. Altijd al een taart willen bakken die beoordeeld wordt door een echte bak-expert? Dan is dit je kans! Heel Holland Bakt deelnemer Maarten zal je taart proeven en

 

HEKSENFESTIJN 2018

Op vrijdagavond, artiesten op ons hoofdpodium, op zaterdag , braderie, Kinderland, artiesten, kortom te veel om op te noemen, maar dat komt later wel in de agenda als de hele line up"bekend is.
 

Heb jij je al ingeschreven voor
HEEL HEKSENFESTIJN BAKT!
Wij zoeken thuisbakkers die het aandurven om hun creatie te laten beoordelen. Heel Holland Bakt deelnemer Maarten zal de jury aanvoeren. Meld je aan via prijsvraagheksenfestijn@gmail.com
Bakkers klaar? Inschrijven maar...

 

NIEUW: Heel Heksenfestijn Bakt!

 

Het Heksenfestijn zoekt stoere thuisbakkers die het aandurven om hun creatie te laten beoordelen op het Heksenfestijn.
Op zaterdag 30 juni zal de jury, onder aanvoering van niemand minder dan Heel Holland Bakt deelnemer Maarten, bepalen wie de mooiste én lekkerste “Heksenfestijn” taart heeft gebakken.
Creativiteit en het Heksenfestijn als thema zijn een must!

Meld je voor 31 mei 2018 aan via Prijsvraagheksenfestijn@gmail.com o.v.v. 'Heel Heksenfestijn Bakt' en je zal via de e-mail op de hoogte worden gehouden.

Een loting zal bepalen welke 4 deelnemers de strijd mogen aangaan.

Bakkers klaar? Inschrijven maar…