Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Expositie bij Bakkerij van Leeuwen

publicatiedatum: di 10 april 2018

Zondagmiddag 15 april is de opening van de speciale expositie van gasten van Inloophuis ‘Leven met kanker’ bij Bakkerij van Leeuwen aan de Havenstraat. Hij biedt deze expositie aan in het kader van het 12,5 jarig bestaan van het Inloophuis.Er is werk te zien van dertien gasten van het Inloophuis die op maandagmiddag schilderen onder leiding een team bestaande uit drie beeldend kunstenaars,

 

Dat zijn de vrijwilligers Anastazija Ferweda, Mieke Mars en Roel van der Bij.

Zij maakten de selectie van de schilderijen met een bijzonder mooi en gevarieerd resultaat tot gevolg.

 

De schilderijen zijn gemaakt met verschillende materialen en in verschillende stijlen. Veel schilderijen komen intuïtief tot stand, dus zonder voorbeeld.

De opening van de expositie zal door Adri van Montfoort, voorzitter van het Inloophuis ‘Leven met kanker’, worden verricht op zondag 15 april om 15.00 uur. Gasten, partners, familie en belangstellen zijn dan ook van harte welkom op deze opening waar de hapjes en drankjes aangeboden worden door Bakkerij van Leeuwen.

 

Tijdens de openingstijden van Bakkerij van Leeuwen in de Havenstraat is de expositie te bezichtigen.
De schilderijen zijn ook te koop: 25 EURO voor kleine werken en 50 EURO voor grote schilderijen. De opbrengst is voor nieuwe materialen voor de schilderworkshops in het Inloophuis.