Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Feestelijke opening nieuw trimparcours

publicatiedatum: do 5 april 2018

Op zaterdag 7 april wordt door sportwethouder Koster een nieuw trimparcours geopend bij de zonnebloem in het wijkpark Molenvliet, Buurtbewoners, verenigingen, sportliefhebbers en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd bij de officiële opening. De festiviteiten vinden plaats van 10.00 uur tot 14.00 uur.

 

Ook kan je meelopen met een gezamenlijke ronde door het trimparcoursdeelname is geheel gratis. Jong en oud zijn van harte welkom! Inschrijven is niet nodig.

Rond half elf zal de officiële opening plaatsvinden en kan iedereen deelnemen aan een demonstratieronde over het parcours onder begeleiding van het Beweegteam. Om half een wordt er een tweede ronde door het parcours georganiseerd.

 

Beweegteam Woerden heeft, in samenwerking met Woerden Actief! en de gemeente, 9 trimtoestellen geplaatst in het park. Samen met nog een aantal oefeningen getekend op het asfalt (zoals een speedladder), is er een trimparcours van ca 2 km uitgezet door het hele park.

De trainers krijgen zaterdag 10 maart de gelegenheid om de toestellen uit te proberen in een pre-openingssessie voor trainers en gymdocenten.

 

Met het trimparcours erbij wordt het Molenvlietpark nog aantrekkelijker voor meer doelgroepen. Wij hopen dat jong en oud vaak een rondje parcours komt lopen en dat ook veel verenigingen van dit parcours gebruik zullen gaan maken om hun trainingsaanbod nog uitdagender te maken’, zegt Rita Zwiers, projectleider van het trimparcours.