Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kom Binnen bij bedrijven.

publicatiedatum: ma 26 maart 2018

Van 9 tot en met 14 april 2018 vindt de ‘Kom binnen bij bedrijven’ plaats. Bedrijven en organisaties in acht gemeentes in het Groene hart openen hun deuren voor belangstellenden en mensen die op zoek zijn naar een baan, stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. Deelnemende bedrijven geven een presentatie, rondleiding en/of workshop.

 

Belangstellenden plannen bezoeken bij deelnemende bedrijven.

 

De wederzijdse kennismaking is vrijblijvend.

Vorig jaar leidde de laagdrempelige kennismaking voor 80 kandidaten tot een match. Zij vonden werk of een stageplaats.

Gemeenten Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Oudewater, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas organiseren de ‘Kom binnen bij bedrijven’.

 

De campagne is een van de projecten onder Groene Hart Werkt!, een samenwerkingsverband van gemeenten, bedrijven/organisaties en onderwijsinstellingen.

Meer informatie op www.kombinnenbijbedrijven.nl.

 

“Inwoners die werkzoekend of geïnteresseerd zijn, krijgen de gelegenheid vrijblijvend binnen te kijken bij bedrijven en maatschappelijke organisaties. Het is een alternatief voor normale sollicitatieprocedures. Er komt een andere ontmoeting tot stand, beide partijen kunnen kort aan elkaar snuffelen wat vast leidt tot een aantal nadere kennismakingen.“ Wethouder Yolan Koster