Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Struinen in de Woerdense Tuinen

publicatiedatum: vr 9 maart 2018

Woerden mag zich gaan opmaken voor de eerste editie van Struinen in de Tuinen! Op zondag 8 juli 2018 wordt de hele stad weer in vervoering gebracht met optredens van podiumkunstenaars in verschillende tuinen door de hele stad Woerden. Na twee succesvolle edities van Gluren bij de Buren is het tijd om naar buiten te gaan! De tuin in dus. Ook meteen tijd om je op te geven , doe mee!

 

 Projectleider Mark van Leeuwen vertelt: “Afgelopen november hebben wij geen editie van Gluren bij de Buren georganiseerd. Het was goed te merken dat veel huiskamereigenaren en artiesten dit jammer vonden.

 

Wij wilden niet langer wachten met een volgende editie en daarom organiseren wij nu de zomerse variant Struinen in de Tuinen.  Het moet weer een groot feest worden waarbij wij veel luisteraars op de fiets of wandelend met de programmakrant in hun handen zien aanbellen bij hun buren om daar te genieten een optreden in de tuin.

 

We hebben als doelstelling om in elke wijk van Woerden 4 tuinen te vullen met Woerdense acts!”

 

Hierbij dient het gazon als podium en de tuinmeubels als tribune. Het concept is simpel: In de tuin vindt tussen 13:00 en 18:00 driemaal een optreden plaats van een act. De tuin is vrij toegankelijk voor publiek en de gastheer/-vrouw zorgt ervoor dat de bezoekers zich thuis voelen!

 

Oproep voor Tuin

Om de eerste editie van Struinen in de Tuinen tot zo’n succes te maken is de organisatie weer op zoek naar inwoners van Woerden die deel uit willen maken van het festival.
Heeft u een tuin die u openbaar wilt stellen? Alles kan, alles mag! Van balkon tot stadstuin, tot gemeenschappelijke tuin.

 

Oproep voor artiesten.

Naast tuinen is Struinen in de Tuinen ook weer op zoek naar artiesten uit Woerden die hun liefde voor kunst willen verspreiden. Van smartlap tot jazz en van kindertheater tot poëzie... Niks is te gek.

Struinen in de Tuinen is gratis toegankelijk, een vrijwillige bijdrage is gewenst om de kosten van het evenement te dekken.

Aanmelden kan via https://www.struinenindetuinen.nl/woerden  en is mogelijk tot uiterlijk 21 mei. Wees er op tijd bij!