Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Veteranen Kerkdienst

publicatiedatum: vr 23 februari 2018

Morgen, zaterdag 24 februari 2018 zal in de Sint-Bonaventurakerk te Woerden een oecumenische kerkdienst voor veteranen worden gehouden. De dienst wordt muzikaal begeleid door het dameskoor JuDeo uit Woerden met solisten op piano , orgel, harp en pipes en de Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers.

 

Deze dienst zal worden geleid door dominee Schouten uit Woerden en dhr. Evers (veteraan). Tijdens de dienst zal veel aandacht worden gegeven aan de persoonlijke verhalen van veteranen.

 

Het tweede deel van de dienst zal bestaan uit een optreden van de Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers en wordt afgesloten met de tropische geluiden van de Steelband van de Tamboers en Pijpers. Dit duurt tot ongeveer 21:00 uur.

 

Deze bijzondere kerkdienst zal, volgens de organisatoren, bij de aanwezigen zorgen voor momenten van kippenvel en ontroering. Na afloop is er gelegenheid tot napraten met een hapje en drankje.

 

Naast de militaire veteranen en hun partners, zijn belangstellenden van harte uitgenodigd om bij deze bijzondere kerkdienst aanwezig te zijn.

 

De dienst begint om 19:00 uur.

De kerk is geopend vanaf 18:30 uur.