Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Olaf Fase geeft gastles

publicatiedatum: do 15 februari 2018

Volop "percussie" tijdens de openbare gastles van de jongste drummer van Slagerij van Kampen; Olaf Fase. Deze les wordt op maandag 19 februari van 20.30 - 22.00 uur in de theaterzaal van het Klooster gegeven aan de Talent XL-leerlingen. Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken, de toegang is gratis.

 

Met Olaf’s ruime ervaring als banddrummer en lid van Slagerij van Kampen worden een aantal ritmische ideeën verwerkt in een slagwerkstuk.


Olaf Fase
Zelf doet ie er heel nuchter over, maar de lijst van artiesten, waar Olaf Fase het podium mee heeft gedeeld, is op z’n minst indrukwekkend te noemen. Zomaar een greep: Waylon, Treble, Nielson, Laura Jansen en Danny de Munk. Verder drumde hij in musicals waaronder ‘Zorro’ en ‘Sisteract’. Sinds mei 2014 is hij het jongste lid van Slagerij van Kampen. Daarnaast geeft Olaf zijn kennis graag door aan drummers. Zo werkt hij al vanaf 2004 samen met Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) voor de Slagwerkkrant, het tijdschrift voor drummers in Nederland, waarin zij samen twee maandelijks een cursus voor drummers schrijven.