Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Journalist in lokale politiek

publicatiedatum: wo 17 januari 2018

In onze speurtocht naar nieuws van belang voor Woerdenaren en/of cultuurliefhebbers hadden wij het gemist. Maar nu blijkt dat niet alleen landelijk steeds meer journalisten de politiek ingaan maar dat dit in Woerden ook gebeurt. De laatste (full time) ex- redacteur van de Woerdense courant, E. Egberts, staat straks op de lijst van inwonersbelangen!

 

Ja dat waren nog eens tijden! Toen volgde de lokale media nog, kritisch de lokale politiek.

Helaas laat het onderstaande stukje van de site van IB wel zien dat deze stap van Egberts, helaas, niet betekend dat we meer objectieve en kritische berichtgeving uit het gemeentehuis kunnen verwachten

 

In de raadsvergadering van 20 december is Egbert Egberts geïnstalleerd als fractie-assistent. Hij is vanwege zijn journalistieke achtergrond en betrokkenheid bij onder meer sport in Woerden vrij goed bekend wat er in de gemeente speelt. Met de start om voor Inwonersbelangen politiek actief te zijn zet hij deze bezigheden opzij. Egbert Egberts staat ook op de kandidatenlijst van Inwonersbelangen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.