Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Bibliotheek zoekt: activiteitenondersteuners

publicatiedatum: vr 19 januari 2018

In de Bibliotheek worden regelmatig workshops, informatieavonden en bijeenkomsten georganiseerd. De bieb zoekt vrijwilligers voor ondersteuning bij activiteiten, zowel overdag als in de avonduren. Het gaat om wisselende momenten per maand, in overleg wordt bekeken wie bij welke activiteit kan assisteren.

 

De meeste activiteiten zijn in Bibliotheek Woerden, maar er zijn ook activiteiten in de andere vestigingen van Bibliotheek Het Groene Hart; Kamerik, Oudewater, Harmelen en Zegveld.


Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar zelfstandige en enthousiaste personen die het leuk vinden om met mensen om te gaan en van een activiteit een klein feestje willen maken. U hebt een gastvrije instelling en verantwoordelijkheidsgevoel. U bent in overleg flexibel inzetbaar en bereid de handen uit de mouwen te steken. Uw werkzaamheden zijn altijd gekoppeld aan een medewerker of een collega-vrijwilliger.

 

U zorgt voor een gastvrije ontvangst voor organisaties, samenwerkingspartners en bezoekers door:

    Verwelkomen van bezoekers
    Koffie en thee zetten en schenken
    Klaarzetten van stoelen en tafels
    Klaarzetten materialen, denk aan: presentatiemateriaal, boxen, banner, stoepbord
    Ondersteunen/meelopen tijdens de activiteiten voor kinderen of volwassenen
    Openen en sluiten van de Bibliotheek

 

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

U krijgt een vrijwilligerscontract bij de Bibliotheek Het Groene Hart. Vrijwilligers ontvangen een eindejaar attentie, we organiseren bijeenkomsten en elk jaar een leuk uitje of etentje. Natuurlijk krijgen vrijwilligers ook een gratis abonnement van onze Bibliotheek.


Reageren en meer informatie

Heeft u interesse om bij de Bibliotheek aan de slag te gaan als ‘activiteiten ondersteuner’, stuur dan een e-mail naar jantine@regiobibliotheekhetgroenehart.nl