Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Walk&Talk met Robert Vos

publicatiedatum: ma 22 januari 2018

Donderdag 1 februari van tien tot twaalf uur geeft trainer en coach Robert Vos een workshop in Bibliotheek Woerden tijdens de gratis netwerkbijeenkomst Walk&Talk. Het is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Deze ochtend onderzoekt u, samen met de coach welke wegen u naar een nieuwe baan kunnen leiden.

 

Daarbij zijn drie dingen van belang:

    Wat voor baan zoekt u eigenlijk? Meer dan slechts een ‘nieuwe uitdaging’?
    Wie bent u? Welke triggers stimuleren om u beter te leren kennen?
    Hoe zoekt én vindt u vervolgens die ideale baan?

 

Robert Vos bespreekt met u de verschillende wegen die naar uw nieuwe baan leiden. Naast solliciteren vooral ook netwerken. Het gebruik van LinkedIn is daarbij niet meer weg te denken.

Bibliotheek Het Groene Hart organiseert maandelijks Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek Woerden, elke keer met een andere gastspreker.

 

Robert Vos is een ervaren management trainer en coach met expertise op het gebied van werving & selectie, selectie interviews, netwerken en coaching. Robert Vos daagt mensen uit om zichzelf beter en opvallender te profileren (uw persoonlijke merk) en daarmee gewapend buiten de eigen ‘comfort zone’ te stappen.

Daar liggen uw kansen! Met uw vergrote zelfvertrouwen wordt netwerken of solliciteren leuk én spannend. En dan is de vreugde des te groter als de telefoon gaat en iemand u een passende baan aanbiedt.

 

Walk&Talk

    Donderdag 1 februari
    10:30 – 12:00, inloop vanaf 10:00
    Bibliotheek Woerden
    Gratis