Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Start voorverkoop Kamerik Live.

publicatiedatum: do 11 januari 2018

De derde editie van Kamerik Live start over een week of 5. Maar de voorverkoop start aanstaande zaterdag al. De kaarten waren afgelopen jaar binnen een uur uitverkocht dus tijdig reserveren is aanbevolen. Kamerik Live; 6 lokale bands laten horen wat ze kunnen en publiek dat uit zijn dak gaat. Dat is de hele opzet van Kamerik Live dat in de Schulenburch wordt gehouden op 17 februari.

 

Op twee podia komen dus  in totaal zes bands optreden. Alle bands hebben minimaal een bandlid dat uit Kamerik zelf komt. Zij mogen dus écht voor eigen publiek optreden.

 

De Bands

  • Pop-rockband Burlesk, dat Nederlands- en Engelstalig afwisselt.
  • The Big Fat Bitches uit Woerden, misschien ken je ze nog van het jubileumfeest in K’77, spelen rock in alle mogelijke vormen, waarbij één ding beloofd wordt: stilstaan lukt niet.
  • Poprockband Popehead uit Papekop komt naar Kamerik Live,
  • The Outlines uit Kamerik komen hun tijdloze rockklassiekers en pophits laten horen,
  • Jolene uit Kamerik komt laten zien en horen waarom ze zo’n populaire coverband is.
  • The Pinheads, de band die ook op de VakantieWeek stond, komt de zaal plat spelen als afsluiter.

 

De kaartverkoop start zaterdag 13 januari om 10.00 uur bij Chez Michel (Hallehuis 2c) en loopt tot 12.00 uur, zolang er kaarten zijn. Er worden geen kaarten aan de deur verkocht.
De kaartjes voor dit feest in Kamerik kosten €10,-, daarvan gaat €2,50 naar Kamerikse goede doelen.

 

Je mag zelf kiezen welke van de twee. Dat doe je pas tijdens Kamerik Live zelf, als je binnenkomt.

 

De goede doelen

Voor dit jaar zijn dat;

  1.  de Kamerikse Peuterspeelzaal de Poppenkast.
  2.  het boek Hersenkreukels dat Patrick van Schaik aan het schrijven is. De Kameriker schrijft over zijn gezin dat de laatste jaren te kampen heeft gehad met kanker zowel bij zijn vrouw Ingeborg als bij hemzelf. Bedoeling is dat het boek op Koningsdag 2018 op de braderie in Kamerik wordt uitgegeven. De opbrengst van de boekverkoop gaat naar stichting ‘STOP Hersentumoren’ dat het geld goed kan gebruiken voor onderzoek naar een medicijn.