Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Woerden op Vakantiebeur(zen)

publicatiedatum: zo 7 januari 2018

Van woensdag 10 t/m zondag 14 januari heeft de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht weer plaats. Woerden is , volgens het persbericht, aanwezig met een prachtige stand, leuke winacties en natuurlijk kaas. Behalve veel kaas en veel horeca is, als enige andere "cultuuruiting", ons eigen Stadsmuseum ook vertegenwoordigd, en daar is momenteel een expositie over....... , kaas in de kunst.

 

De Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht is jaarlijks een goed bezocht evenement. Bezoekers komen hier met grote getalen naar toe om inspiratie op te doen of zelfs direct een vakantie te plannen. Bezoek in eigen land wordt steeds populairder; Nederland op de fiets verkennen, een weekendje in een stad bezoeken of gewoon lekker dichtbij ontspannen.

Daarom wordt er ook weer een groot Holland paviljoen gecreëerd voor de nodige inspiratie en vakantieplannen.

 

Woerden staat in het Holland paviljoen – hal 10 – naast de stad Utrecht – om bezoekers te triggeren naar Woerden en de regio. Middels de gastvrouwen, kaasmannen, vele folders en flyers en aantrekkelijke beursacties trekken we de bezoekers naar de stand. Natuurlijk wordt er ook weer kaas geproefd op de stand om alvast een stukje van Woerden te ervaren.

 

In samenwerking met diverse ondernemers uit Woerden worden leuke beursacties aangeboden: Van Rossum café, restaurant en stadshotel, Kameryck, , Boerderij de Boerinn, Stadsmuseum, Kaaspakhuis, Bistronoom, Midas, broodjes, burgers & catering, Plein7 en restaurant Viviamo.

Ben jij benieuwd? Kom langs op onze stand om kennis te maken met Woerden en kans te maken op één van de 10 prijzen!  Je vindt Woerden in Hal 10 bij stand NL12/NL14.

 

Nog meer beurzen dit jaar…
Na de Vakantiebeurs staan er nog twee beurzen op de planning, namelijk de Fiets- en wandelbeurzen! In samenwerking met de Regio Utrecht zal er een grote Regio Utrecht stand aanwezig zijn op beide beurzen, waarin uiteraard Woerden wordt vertegenwoordigd. Dit jaar wordt naast de Fiets- en wandelbeurs in Utrecht ook deelgenomen aan de Fiets- en wandelbeurs in Gent, voor zichtbaarheid bij de potentiële Belgische bezoekers. 

Fiets- en wandelbeurs Gent: zaterdag 10 en zondag 11 februari in de Flanders Expo Gent.
Fiets- en wandelbeurs Utrecht: vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 maart in de Jaarbeurs Utrecht.